maanantai 28. marraskuuta 2011

Chorizo-rucolasalaatti

Chorizo-rucolasalaatti on ruokaisa ja maukas salaatti, joka sopii esimerkiksi loistavasti nautittavaksi lounastunnilla. Tällä reseptillä saa noin kaksi reilun kokoista annosta, joista vatsan pitäisi täyttyä.


Ainekset:
  • 100 g chorizoa
  • 100 g pennepastaa
  • kourallinen kalamata-oliiveja
  • tuoretta rucolaa
  • 1 punainen suippopaprika
  • oliiiviöljyä
Valmistusohje:
  1. Paista pasta ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmän veden alla.
  2. Viipaloi chorizo lanteiksi ja paista oliiviöljyssä kauniin ruskeaksi. Käytä lopuksi pannulla nopeasti halkaistuja oliiveita.
  3. Huuhdo ja viipaloi paprika. Huuhtele ja kuivaa rucola.
  4. Sekoita keskenään chorizo, pasta, oliivit, rucola ja paprika. Lorauta sekaan halutessasi hieman hyvää oliiviöljyä ja mausta tarvittaessa pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...