torstai 24. marraskuuta 2011

Parmankinkku-rucolasalaatti

Parmankinkun ja rucola ympärille rakentuva kevyt salaatti toimii erinomaisesti alkupalana tai pienenä iltaherkkuna. Tässä annoksessa yksinkertainen on kaunista eli tärkeintä on käyttää laadukkaita raaka-aineita.

Ainekset:
  • parmankinkkua
  • rucolaa
  • parmesaanijuustoa
  • oliiviöljyä
  • sitruunan mehua
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohje:
  1. Aseta kaksi parmankinkun viipaletta lautaselle. Huuhtele ja kuivaa rucola ja laita rucolakeko kinkun päälle.
  2. Pirskottele päälle hyvää oliiviöljyä ja sitruunasta puristettua mehua.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Viimeistele höyläämällä muutama lastu parmesaania annoksen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...