Ainekset:
- 500 g broilerin rintafileetä
- suolaa
- pippuria
- 200 g pennepastaa
- 1 purkki persikkaa
- 200 g erivärisiä kirsikka/luumutomaatteja (keltainen, oranssi, punainen)
- 1 kerä lollo rosso -salaattia
- kourallinen pinjansiemeniä
Pesto:
- 1 ruukku basilikaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 50 g parmesaania
- 1/2 dl oliiviöljyä
Valmistusohje:
- Valmista ensin pesto. Hienonna basilika ja valkosipulit yleiskoneessa ja lisää sekaan vielä raastettu parmesaani. Kaada oliiviöljy nauhana sekaan samalla vatkaten. Laita pesto odottamaan jääkaappiin.
- Leikkaa broilerin rintafileet pitkittäin ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista uunissa joko grillivastuksella tai normaalivastuksella kunnes broilerit ovat kypsiä.
- Huuhtele salaatti ja repäise kahteen osaan. Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne kahteen osaan. Leikkaa persikat pienemmiksi paloiksi. Laita edellä mainitut ainesosat salaattikulhoon odottamaan.
- Keitä pasta ohjeen mukaan ja huuhtele kylmän veden alla. Sekoita pastan sekaan pesto ja laita pasta salaattikulhoon. Sekoita ainekset keskenään.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla.
- Asettele salaatin päälle broilerit ja pinjansiemenet. Viimeistele höyläämällä koristeeksi parmesaanilastuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti