lauantai 19. maaliskuuta 2011

Pubiruokaa kotona

Illan teemana oli tehdä jonkun sortin kombinaatio pubiruoasta ja englantilaisesta aamiaisesta. Lopputulos oli onnistunut, nälkä todellakin lähti juoksulenkin jälkeen, mikä ei sinänsä ole ihme aineslistaa katsellessa. Ainoa kauneusvirhe oli tölkkiherkkusienien käyttäminen, sillä tuoreet herkkusienet eivät olleetkaan enää tuoreita vaan pilalla. Ruokaoluena oli mainioksi osoittautunut tsekkiläinen musta olut Merlin Cerny, joka kävi loistavasti tämän tyylisen sapuskan kanssa.

Ainekset (1 annos):

  • 1 Chef Wotkin'sin Sörkän nakki
  • 1 Chef Wotkin'sin bratwurst
  • 50 g chorizoa
  • voita
  • rypsiöljyä
  • 1 tomaatti
  • 1 kananmuna
  • tölkkiherkkusieniä
  • tölkkipapuja
  • 3/4 dl luomurisottospelttiä
  • nippu tuoretta rucolaa
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje:

  1. Valmista speltti ohjeiden mukaan. Suosittelen paistamaan spelttiä öljyssä paistinpannulla ennen keittämistä.
  2. Paista pavut, tomaatit ja herkkusienet erikseen paistinpannulla. Mausta.
  3. Pilko chorizo. Paista makkarat voiöljyseoksessa paistinpannulla. Mausta.
  4. Paista kananmuna paistinpannulla. Mausta.
  5. Asettele ainekset lautaselle ja lisää vielä nippu tuoretta rucolaa.
  6. Nauti tumman oluen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...