maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pestopastaa

Pestoa on helppo tehdä itse ja maku on aivan eri tasolla kuin kaupan valmiissa tuotteissa. Ei kannata siis turvautua valmistuotteisiin! Tämä on sen verran tuhtia evästä, että maha täyttyy jo melko kohtuullisella annoksella.

Ainekset (4 annosta):
  • 350 g durum semolina -pastaa
  • 150 g saksanpähkinöitä
  • 150 g parmesaania
  • 1,5 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 0,75 dl oliiviöjyä
  • suolaa
Valmistusohje:
  1. Paloittele juusto pieniksi palasiksi ja hienonna basilika. Yhdistä pähkinät, parmesaani, basilika ja oliiviöljy ja soseuta kevyesti esimerkiksi sauvasekoittimella siten, että pähkinät eivät murskaannu kokonaan. Mausta suolalla.
  2. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  3. Yhdistä pasta ja pesto ja tarjoile lämpimänä.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...