Ainekset (2 annosta):
- 2 pangasius-fileetä
- 8 viipaletta prosciuttoa
- 1/2 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
- kourallinen tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä
- balsamicoa
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Esilämmitä uuni 200-asteiseksi.
- Sekoita sauvasekoittimella tai vastaavalla aurinkokuivatut tomaatit, tomaattien öljyä, basilika ja loraus balsamicoa notkeaksi seokseksi.
- Leikkaa kaksi palaa leivinpaperia ja voitele ne öljyllä. Nosta kinkkuviipaleet limittäin molempien paljon päälle. Lusikoi kinkun päälle tomaattiseos.
- Nosta kalafileet kinkkuviipaleiden reunojen päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri kinkut kalan ympärille.
- Voitele uunivuoka ja nosta annokset paperin avulla vuokaan. Paista uunissa noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti