keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Prosciutto-herkkusieni-pappardelle

Tämä on jo aiemmin tehdyn pastan hieman muokattu versio. Tällä kertaa kaapista ei löytynyt italialaista viiniä, joten valinta osui jo aiemmin tuttuun tuliaisviiniin.

Annos

Ainekset (3 annosta):

  • 225 g pappardellea
  • 100 g prosciuttoa
  • 250 g tuoreita jättiherkkusieniä
  • 50 g voita
  • 100 g parmesaanijuustoa 
  • 2 dl luomukermaa
  • tuoretta persiljaa
  • rypsiöljyä
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • muskottipähkinää
Valmistusohje:

  1. Paista prosciutto voiöljysekoituksessa rapeaksi ja nosta talouspaperin päälle kuivumaan.
  2. Lisää voita pannulle ja paista herkkusienet.
  3. Lisää pannulle noin 2/3 pieneksi paloitellusta parmesaanista ja kerma. Kiehauta, mausta ja jätä hautumaan pienellä lämmöllä.
  4. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  5. Lisää parmankinkku juuri ennen pastanvalmistumista pannulle.
  6. Asettele lautaselle pappardellea ja kastiketta sekä koristele tuoreella persiljalla ja parmesaanilastuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...