![]() |
Annos |
Ainekset (3 annosta):
- 225 g pappardellea
- 100 g prosciuttoa
- 250 g tuoreita jättiherkkusieniä
- 50 g voita
- 100 g parmesaanijuustoa
- 2 dl luomukermaa
- tuoretta persiljaa
- rypsiöljyä
- suolaa
- pippurisekoitusta
- muskottipähkinää
Valmistusohje:
- Paista prosciutto voiöljysekoituksessa rapeaksi ja nosta talouspaperin päälle kuivumaan.
- Lisää voita pannulle ja paista herkkusienet.
- Lisää pannulle noin 2/3 pieneksi paloitellusta parmesaanista ja kerma. Kiehauta, mausta ja jätä hautumaan pienellä lämmöllä.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää parmankinkku juuri ennen pastanvalmistumista pannulle.
- Asettele lautaselle pappardellea ja kastiketta sekä koristele tuoreella persiljalla ja parmesaanilastuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti