Espanjalaishenkisen lämpimän salaatin salaisuus ovat laadukkaat ainekset. Salaatti on vaivaton tehdä, hyvänmakuista, täyttävää ja piristävännäköistä.
Ainekset:
- oliiviöljyä
- valkoviinietikkaa
- sitruunamehutiivistettä
- sokeria
- suolaa
- mustapippuria
- 150 g chorizoa
- 7 keskikokoista perunaa
- tuoretta rucolaa
- tuoretta basilikaa
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- kirsikkatomaatteja
- salottisipulia
- kaprista
- kalamata-oliiveja
Valmistusohje:
- Valmista ensin salaatinkastike. Sekoita reilu loraus oliiviöljyä ja valkoviinietikkaa keskenään ja mausta sitruunamehulla, suolalla, sokerilla ja tuoreella mustapippurilla. Laita jääkaappiin maustumaan.
- Tee salaatinpohja valmiiksi. Napsi irti basilikan lehdet, lisää rucola, aurinkokuivatut tomaatit, halkaistut kirsikkatomaatit, pilkottu salottisipuli, kapris ja kalamata-oliivit tarjoilukulhon pohjalle. Lisää joukkoon kastike ja sekoita ainesosat sekaisin.
- Esikeitä ja pilko perunat. Paloittele myös chorizo ja paista molempia reilusti paistinpannulla. Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.
- Lisää paistetut perunat ja makkara salaatin joukkoon ja sekoita. Tarjoile lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti