Ainekset:
- 100 g fusillia
- 100 g chorizoa
- 50 g mustia oliiveja
- 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- oliiviöljyä
- tuoretta persiljaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Keitä pasta ohjeen mukaan reilusti suolatussa vedessä.
- Pilko chorizo ensin kahteen osaan yhtä pitkään osaan ja sitten pitkittäin noin neljään osaan. Paista oliiviöljyssä paistinpannulla.
- Halkaise oliivit kahteen osaan ja viipaloi aurinkokuivatut tomaatit pitkittäin. Paista chorizon kanssa pannulla parisen minuuttia ja nosta sitten paistinpannu sivuun.
- Valuta pasta. Sekoita lounasrasiaan pasta, chorizo, oliivit ja tomaatit sekä paistorasva. Mausta pippurilla.
- Silppua kourallinen tuoretta persiljaa ja lisää salaatin päälle. Nauti joko lämpimänä tai kylmänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti