keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Välimerellinen chorizo-pastasalaatti

Tämä välimerellinen lounassalaatti valmistuu nopeasti ja on todella hyvää. Käytännössä sapuskan väsäämiseen menee aikaa pastan kiehumisen verran eli noin 10 minuuttia. Ei muuta kuin hella kuumaksi illalla ja eväät valmiiksi rasiaan seuraavaa päivää varten.

Ainekset:
  • 100 g fusillia
  • 100 g chorizoa
  • 50 g mustia oliiveja
  • 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • oliiviöljyä
  • tuoretta persiljaa
  • pippuria
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan reilusti suolatussa vedessä.
  2. Pilko chorizo ensin kahteen osaan yhtä pitkään osaan ja sitten pitkittäin noin neljään osaan. Paista oliiviöljyssä paistinpannulla.
  3. Halkaise oliivit kahteen osaan ja viipaloi aurinkokuivatut tomaatit pitkittäin. Paista chorizon kanssa pannulla parisen minuuttia ja nosta sitten paistinpannu sivuun.
  4. Valuta pasta. Sekoita lounasrasiaan pasta, chorizo, oliivit ja tomaatit sekä paistorasva. Mausta pippurilla.
  5. Silppua kourallinen tuoretta persiljaa ja lisää salaatin päälle. Nauti joko lämpimänä tai kylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...