Ainekset:
- 100 g parmankinkkua
- 200 g ruskeita herkkusieniä
- 2,5 dl kermaa
- 30 g voita
- 100 g parmesaania
- muskottipähkinää
- suolaa
- pippuria
- persiljaa
Lisäksi:
- 250 g tagliatellea
Valmistusohje:
- Pilko parmankinkku pienemmiksi paloiksi ja paista rapeaksi pannulla ilman rasvaa. Nosta lautaselle esim. talouspaperin päälle kuivumaan. Älä puhdista pannua välillä.
- Raasta parnesaani.
- Huuhtele ja viipaloi herkkusienet. Paista sienet samalla pannulla voissa kauniin ruskeaksi.
- Lisää pannulle noin puolet raastetusta parmesaanista, kerma ja mausteet. Jätä hautumaan pienellä lämmöllä.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää kinkku juuri ennen pastan valmistumista paistinpannulle ja sekoita varovasti.
- Sekoita pasta ja kastike. Kokoa annokset lautaselle ja viimeistele lopulla parmesaanilla ja hienonnetulla persiljalla. Tarjoa tuoreen patongin ja italialaisen punaviinin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti