Ainekset:
- 2 karitsan paahtopaistia
- oliiviöljyä
- valkosipulia
- timjamia
- suolaa
- mustapippuria
Lisäksi:
- jääsalaattia
Vinaigrette:
- 4 cl oliiviöljyä
- 4 cl vaaleaa balsamicoa
- sokeria
Valmistusohje:
- Ota liha huoneelämpöön tuntia ennen paistamista.
- Ruskista lihat kauttaaltaan oliiviöljyssä paistinpannulla. Lisää murskatut valkosipulinkynnet aivan lopussa paistinpannulle.
- Paista paisteja noin 12 minuuttia 150-asteisessa uunissa ja kypsennä kunnes paistin sisälämpö on noin 54 astetta.
- Mausta paistit suolalla ja pippurilla. Laita paistit folioon yhdessä revittyjen timjaminoksien ja paistonesteen kanssa. Kääri paketin vielä ympärille pyyhe. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti