Ainekset:
- 3 dl vihreitä linssejä
- 2 punasipulia
- 1/2 purkkia mustia kalamata-oliiveja
- 250 g halloumi-juustoa
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 sitruunan mehu
- nippu tuoretta persiljaa
- 3 rkl juoksevaa hunajaa
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 4 rkl valkoista balsamicoa
- sormisuolaa
- mustapippuria
- Keitä linssit ohjeen mukaan. Huuhtele ja jäähdytä.
- Silppua punasipuli hienoksi. Sekoita sipulit linssien joukkoon.
- Valmista kastike: hienonna valkosipulinkynnet, purista sitruunoista mehu ja hienonna persilja. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja kaada linssien joukkoon. Anna maustua puolisen tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
- Leikkaa halloumijuusto siivuiksi ja paista kuumalla pannulla kauniin väriseksi. Tarjoile lämpimänä linssisalaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti