Ainekset:
- 7,5 dl vodkaa
- noin 10 sitruunaa
- 3 dl vettä
- 3 dl sokeria
Valmistusohje:
- Puhdista sitruunat huolellisesti ja kuori ne siten, että kuoren ja hedelmälihan välinen valkoinen osa ei jää kuoreen kiinni.
- Laita kuoret isoon lasikulhoon ja kaada vodka kuorien päälle. Sulje astia huolellisesti muovikelmulla ja anna liuota vähintään kaksi viikkoa, mieluummin enemmän.
- Tämän jälkeen siivilöi liemi toiseen astiaan.
- Kiehauta vesi ja sulata siihen hiljalleen sokeri. Anna sokeriseoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja sekoita se siivilöityyn nesteeseen.
- Anna valmiin juoman tekeytyä pakastimessa vähintään viikon ajan. Sekoita välillä.
- Pullota pieniin pulloihin ja tarjoa digestiivinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti