Ainekset (4 annosta):
- 575 g naudan ulkofileetä
Marinaadi:
- 3 tl maissitärkkelystä
- 1 munanvalkuainen
- 3 rkl rypsiöljyä
Soijakastike:
- 1 rkl tummaa soijakastiketta
- 1 rkl vaaleaa soijakastiketta
- 1/4 tl suolaa
- 1 rkl sherryä
Lisäksi:
- nuudelia
- vesikrassia
- seesaminsiemeniä
- maapähkinäöljyä paistamiseen
- seesamiöljyä viimeistelyyn
- Suikaloi liha. Sekoita maissitärkkelys, munanvalkuainen ja rypsiöljy ja marinoi lihaa seoksessa noin 30 minuutin ajan.
- Sekoita suola, sherry ja soijakastike.
- Kuumenna maapähkinäöljy paistinpannulla tai wokkipannulla. Paista lihasuikaleet pannulla (kuivaa tarvittaessa ennen paistamista) kauniin ruskeaksi. Valmista samalla nuudeli ohjeen mukaan.
- Lisää lopuksi pannulle soijakastike, vesikrassi ja seesaminsiemeniä ja hauduta koko ajan sekoittaen noin minuutin ajan.
- Viimeistele annokset pirskottamalla päälle seesamiöljyä. Tarjoa nuudelin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti