torstai 1. joulukuuta 2011

Lämmin tomaatti-fetasalaatti

Tämä salaatti sopii mainiosti esimerkiksi iltapalaksi tai alkuruoaksi. Resepti on todella yksinkertainen sekä helppo ja nopea tehdä, mutta lopputulos on ainakin omaan makuun todella maukas. Tärkeintä on käyttää laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita, jolloin lopputulos on taattu.

Ainekset:
  • 500 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
  • 200 g fetajuustoa
  • tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • punaviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohje:
  1. Esilämmitä uuni 200-asteiseksi.
  2. Huuhtele tomaatit ja kuutioi feta. Hienonna basilika pienemmäksi. Lisää ainekset uunivuokaan ja pirskottele päälle reilusti punaviinietikkaa ja laadukasta oliiviöljyä. Sekoita varovasti ja paista uunissa noin 15 minuuttia.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Tarjoa lämpimänä tuoreen patongin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...