Ainekset:
- 1 iso munakoiso
- 500 g tomaattimurskaa
- 250 g mozzarellaa
- parmesaania
- 1/2 valkosipuli
- oliiviöljyä
- basilikaa
- meiramia
- chiliä
- suolaa
Valmistusohje:
- Viipaloi munakoisot ja levitä ne leivinpaperin päälle. Itketä munakoisoja ripottelemalla niiden päälle suolaa.
- Valmista tomaattikastike. Kuumenna oliiviöljy ja lisää pannulle tomaattimurska. Murskaa valkosipuli ja lisää sekaan. Mausta meiramilla ja chilillä. Lisää vielä lopuksi basilika ja halutessasi hieman suolaa.
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja aloita täyttäminen laittamalla pohjalla ohut kerros tomaattimurskaa. Laita sitten ensimmäinen kerros munakoisoja, joiden päälle taas tomaattimurskaa, viipaloitua mozzarellaa ja raastettua parmesaania. Toista kunnes ainekset loppuvat ja lisää päällimmäiseen kerroseen reilummin parmesaania.
- Paista uunissa noin 40-50 minuuttia eli kunnes munakoisot ovat pehmenneet riittävästi ja juusto ei ole palanut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti