Ainekset:
- 400 g eli 4 pakastepiirakkalevyä
- kourallinen tuoretta rucolaa
- kourallnen aurinkokuivattuja tomaatteja
- 200 g vuohenjuustoa
- 2 kananmunaa
- 2 1/2 dl kermaa
- suolaa
- mustapippuria
- voita
Valmistusohje:
- Ota piirakkalevyt sulamaan ja kaulitse niistä pyöreän piirakkavuoan muotoinen taikina. Voitele vuoka voilla ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Silppua tomaatti pienemmiksi paloiksi ja ripottele taikinan päälle.
- Hienonna sitten rucola ja levitä se tomaatin päälle.
- Sekoita vuohenjuusto, kananmunat ja kerma keskenään erillisessä astiassa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos piiraan päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 40-45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti