Ainekset:
- 700 lohifileetä
- 50 g rucolaa
- 1 dl parmesaania
- 1 dl pinjansiemeniä
- 1 solovalkosipuli
- 1 sitruuna
- 2/3 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- Esilämmitä uuni 200-asteiseksi.
- Pirskottele oliiviöljyä uunivuoan pohjalle ja laita lohifilee nahka alaspäin vuokaan.
- Pirskottele lohen päälle yhden sitruunan mehu.
- Valmista sitten kuorrute. Laita yleiskoneeseen tuore rucola, raastettu parmesaani, pinjansiemenet sekä valkosipuli ja pyöräytä tasaiseksi massaksi. Lisää sitten oliiviöljy sekaan nauhana kaataen ja samalla sekoittaen. Mausta massa suolalla ja pippurilla.
- Paista lohta uunissa noin puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti