lauantai 31. joulukuuta 2011

Kreikkalainen menu

Joulun tienoilla vietettiin pienimuotoista kreikkalaisiltaa, jossa ruoat olivat enemmän tai vähemmän kreikkalaishenkisiä ja pääruoan kanssa nautittiin niin ikään kreikkalaista punaviiniä eli Boutari Naoussaa. Alkuruoan kanssa nautittiin puolestaan ranskalaista valkoviiniä eli Gentil 'Hugel':a.

Alkuruokana oli raikasta oliivi-linssisalaattia ja pääruokana moussakaa. Jälkiruokana oli puolestaan jogurtti-mansikkajälkiruokaa.

Alkuruoka: Oliivi-linssisalaatti ja Gentil 'Hugel'

Pääruoka: Moussaka (ks. myös toinen versio) ja Naoussa Boutari

Jälkiruoka: Jogurtti-mansikkajälkiruoka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...