Ainekset:
- 250 g vihreää tagliatelle-pastaa
- suolaa
- 100 g poron kylmäsavupaistiviipaleita
- 2 dl kermaa
- 2 salottisipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 g jättikatkaravunpyrstöjä
- mustapippuria
- valkoviiniä
Valmistusohje:
- Suikaloi kylmäsavuporonpaistiviipaleita. Nosta ne kattilaan ja lisää kuohukermaa. Kiehuta kasaan, kunnes kerma hieman sakenee.
- Esikeitä vihreää tagliatelle-pastaa suolalla maustetussa vedessä. Kaada siivilään ja valuta hyvin.
- Kuullota kattilassa hienonnettua sipulia ja valkosipulia. Lisää joukkoon kuorittuja jättikatkaravunpyrstöjä ja rouhi mukaan mustapippuria. Lorauta päälle hieman valkoviiniä.
- Nostele sekaan pasta ja kaada päälle kylmäsavuporolla höystetty kerma. Sekoita ja tarkista maku.
- Nauti aromikkaan alsacelaisen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti