Naudanliha-chorizotacot:
Ainekset:
- 8 tortillaa
- 250 g naudanlihaa
- 250 g chorizo-makkaraa
- öljyä
- suolaa
- pippuria
Päälle:
- korianteria/lehtipersiljaa tms.
Lisäksi:
- chipsejä
Valmistusohje:
- Pilko chorizo ja naudanliha kuutioiksi ja paista pannulla vähässä öljyssä, kunnes molemmat ovat kypsiä.
- Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
- Tarjoile tortillan sisällä. Ripottele päälle koristeeksi sipulisilppua, pilkottua korianteria ja purista limetinmehua. Laita tacon päälle lisäksi guacamolea.
Guacamole:
Ainekset:
- 1 sipuli
- 2 tomaattia
- nippu korianteria
- 2 kypsää avokadoa
- 2 limen mehu
- 1/2 vihreä chili
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Hienonna sipuli, korianteri ja vihreä chili. Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi. Purista limeteistä mehu. Pilko avokadot pienemmiksi paloiksi ja soseuta kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Salsakastike:
Ainekset:
- 1 punainen chili
- 1 punainen paprika
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 tomaattia
- 1 lime
- oliiviöljyä
- sokeria
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Pilko chili, paprika, sipulit ja tomaatit mahdollisimman pieniksi palasiksi.
- Lisää oliiviöljy, puristettu limemehu ja mausteet kattilaan yhdessä muiden ainesosien kanssa ja kiehauta kunnolla. Jäähdytä kastike tarjoiluastiassa.
Päädyin blogiisi juuri äsken, ja selailtuani uusimpia reseptejä ja arkistoa uskon jääväni vakiseuraajaksi. Mielenkiintoisia, herkulliselta kuulostavia ja helposti sovellettavia ohjeita! :) Harvemmin tällaisia kultakimpaleita löytyy, vau.
VastaaPoistaKiitos kommentista ja kehuista, toivotan maistuvia hetkiä kotikeittiössä! =)
VastaaPoista