torstai 19. tammikuuta 2012

Vihreä suppilovahveropasta

Tällä kertaa vuorossa on helppo ja nopea arkiruoka eli suppilovahveropasta. Ideana on yhdistää vain muutama, mutta sitäkin herkullisempi ainesosa. Pasta saa mukavan vihreän värin pinaattitagliatellesta sekä makua kotimaisista suppilovahveroista, valkosipulista, lehtipersiljasta ja sitruunasta höystettynä parmesaanilla. Todella yksinkertainen mutta ah-niin-maistuva ruoka.


Ainekset:
  • 200 g vihreää (pinaatti)tagliatellea
  • 200 g suppilovahveroita
  • oliiviöljyä
  • voita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 sitruunan mehu
  • reilusti lehtipersiljaa
  • parmesaania
Valmistusohje:
  1. Laita pastavesi kiehumaan.
  2. Keitä pasta ohjeen mukaan. Pilko suppilovahverot pienemmiksi suupaloiksi pastan kiehuessa. Kuumenna samalla paistinpannu kuumaksi.
  3. Laita oliiviöljy pannulle sekä lisää sienet, hienonnettu valkosipuli, sitruunasta puristettu mehu. Anna paistua muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Valuta pasta ja sekoita se sienikastikkeen kanssa. Lisää tässä vaiheessa sekaan tuore ja silputtu lehtipersilja. Annostele lautaselle ja viimeistele raastetulla parmesaanilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...