Ainekset:
- 200 g vihreää (pinaatti)tagliatellea
- 200 g suppilovahveroita
- oliiviöljyä
- voita
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 sitruunan mehu
- reilusti lehtipersiljaa
- parmesaania
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Keitä pasta ohjeen mukaan. Pilko suppilovahverot pienemmiksi suupaloiksi pastan kiehuessa. Kuumenna samalla paistinpannu kuumaksi.
- Laita oliiviöljy pannulle sekä lisää sienet, hienonnettu valkosipuli, sitruunasta puristettu mehu. Anna paistua muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta ja sekoita se sienikastikkeen kanssa. Lisää tässä vaiheessa sekaan tuore ja silputtu lehtipersilja. Annostele lautaselle ja viimeistele raastetulla parmesaanilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti