maanantai 16. tammikuuta 2012

Helppo ja täyttävä lounassalaatti

Tämä superhelppo salaatti valmistuu siinä ajassa kun pasta kypsyy kattilassa. Annoksessa riittää kuitenkin makua ja se täyttää vatsan, joten mikä olisikaan helpompi tapa tehdä lounassalaatti vaikkapa töihin.

Ainekset:
  • 75 g moniväristä pastaa
  • 75 g chorizoa
  • kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
  • kourallinen rucolaa
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • 1 paprika
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
  2. Leikkaa chorizo kahteen osaan ja sitten pitkittäin neljään osaan. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä ja paista makkarat kauniin värisiksi.
  3. Huuhtele rucola, kirsikkatomaatit ja paprika. Kuivaa rucola, halkaise tomaatit ja suikaloi paprika. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit tarvittaessa pienemmiksi paloiksi.
  4. Yhdistä ainekset ja sekoita. Lorauta sekaan joko aurinkokuivattujen tomaattien öljyä tai hyvää oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...