Ainekset:
- 75 g moniväristä pastaa
- 75 g chorizoa
- kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
- kourallinen rucolaa
- kourallinen kirsikkatomaatteja
- 1 paprika
- suolaa
- mustapippuria
- oliiviöljyä
Valmistusohje:
- Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
- Leikkaa chorizo kahteen osaan ja sitten pitkittäin neljään osaan. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä ja paista makkarat kauniin värisiksi.
- Huuhtele rucola, kirsikkatomaatit ja paprika. Kuivaa rucola, halkaise tomaatit ja suikaloi paprika. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit tarvittaessa pienemmiksi paloiksi.
- Yhdistä ainekset ja sekoita. Lorauta sekaan joko aurinkokuivattujen tomaattien öljyä tai hyvää oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti