Ainekset:
- 400 g pappardellea
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 g herkkusieniä
- oliiviöjyä
- voita
- 2 dl punaviiniä
- 400 g tomaatteja
- kuivattua/tuoretta rosmariinia
- suolaa
- mustapippuria
- parmesaania
- lehtipersiljaa
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Laita kuumalle paistinpannulle reilusti oliiviöljyä ja voita ja kuullota sipulit sekä ruskista herkkusienet.
- Kaada sitten pannulle punaviini ja kiehauta alkoholi reippaasti pois.
- Pilko tomaatit pienemmiksi paloiksi ja laita pannulle. Mausta rosmariinilla, suolalla ja pippurilla. Anna kiehua hiljalleen vähintään 15 minuuttia.
- Keitä ja valuta pasta ohjeen mukaan.
- Laita pasta tarjoiluvadin pohjalle ja kaada pastan päälle kastike. Raasta päälle reilusti parmesaania ja koristele lehtipersiljan lehdillä. Nauti sellaisenaan tai italialaisen punaviinin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti