Ainekset:
- 400 g naudanjauhelihaa
- 100 g pekonia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- oliiviöljyä
- 1 maustekurkku
- 2 tomaattia
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 3 tl oreganoa
- 2 dl kermaa
- 2 rkl vehnäjauhoja
- suolaa
- mustapippuria
Lisäksi:
- 250 g tagliatellea (tai muuta pastaa)
- Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja pekoni, ja ruskista ne paistinpannulla.
- Lisää jauheliha, ruskista ja lisää sitten pieneksi pilkotut tomaatit ja tomaattipyree. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Lisää vielä pannulle kuutioitu maustekurkku.
- Hauduta hetki ja ripottele pinnalle vehnäjauhot. Sekoita hyvin ja lisää pannulle kerma. Kiehauta.
- Tarjoa tagliatellen tai muun pastan kanssa. Koristele hienonnetulla persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti