Ainekset (1 annos):
- 100 g pappardellea
- 2 valkosipulinkynttä
- reilu kourallinen rucolaa
- 2 parmankinkkuviipaletta
- parmesaania
- voita
- oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje:
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Pastan kiehuessa hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna paistinpannu keskilämpimäksi ja kuullota valkosipulit reilussa voi-öljysekoituksessa.
- Valuta pasta ja kaada sekaan valkosipuli-rasvaseos. Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sekaan vielä huuhdeltu rucola ja sekoita hyvin.
- Kaada pasta-rucolaseos lautaselle. Raasta päälle makusi mukaan parmesaania ja koristele kinkusta tehdyillä kääröillä. Voit lorauttaa vielä päälle halutessasi hyvää oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti