sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kreikkalainen kalkkunamureke, osa 2

Toinen murekkeista on koostumukseltaan hieman kuivempi, koska en laittanut siihen lainkaan jogurttia tai kananmunaa. Keitetty couscous tuo hieman vaihtelua ja pureskeltavaa peruspohjaan, jota täydentävät feta, aurinkokuivatut tomaatit ja pinaatti.


Ainekset:
  • 400 g kalkkunanjauhelihaa
  • 1 dl keitettyä couscousia
  • 1 dl fetajuustoa
  • 1/2 dl aurinkuivattuja tomaatteja
  • 1 dl pinaattia
  • tuoretta timjamia
  • mustapippuria
  • valkosipulijauhetta
  • voita/öljyä
Valmistusohje:
  1. Esilämmitä uuni 200-asteiseksi.
  2. Keitä couscous ohjeen mukaan.
  3. Valmista murekeseos eli pilko ensin feta, aurinkokuivatut tomaatit, pinaatit ja timjami pienemmiksi paloiksi.
  4. Sekoita sitten jauheliha, feta, tomaatit, pinaatti ja timjami keskenään sekä mausta pippurilla ja valkosipulijauheella.
  5. Voitele uunivuoka ja kaada seos vuokaan. Tasoita seos tasaiseksi ja paista uunissa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...