Ainekset:
- 400 g perunoita
- 150 g chorizoa
- oliiviöljyä
- juustokuminaa
- 2 kevätsipulia
- voita
- 2 kananmunaa
- tuoretta rucolaa
- makeaa chilikastiketta
- 3 salottisipulia
- tuoretta korianteria
Valmistusohje:
- Kuori ja viipaloi perunat ja keitä ne napakan kypsiksi suolavedessä.
- Kuori ja viipaloi salottisipulit ja paista ne rapeiksi öljyssä paistinpannulla. Nosta salottisipulit talouspaperin päälle kuivumaan.
- Viipaloi chorizo ja paista ne paistinpannulla öljyssä rapeiksi. Mausta juustokuminalla.
- Lisää chorizon sekaan kypsät perunat sekä hienonnettu kevätsipuli.
- Paista erillisellä pannulla kananmunat voissa.
- Kokoa annokset. Nosta lautaselle peruna-makkaraseosta ja lisää päälle huuhdeltu rucola. Lisää annoksen päälle vielä kananmuna sekä ripottele päälle salottisipulia, tuoretta korianteria ja makeaa chilikastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti