lauantai 7. tammikuuta 2012

Chorizo-rucola-aamiainen

Itse olen hieman huono tekemään ja syömään aamiaista, mutta joskus aamulla kaipaa kunnon sapuskaa. Tämän aamiaisen tekemiseen menee kuluu aikaa reilu puoli tuntia, joten sitä voi testata ainakin viikonloppuna. Pieni vaivannäkö kannattaa, sillä tässä annoksessa on ainakin omaan makuun kaikki osa-alueet kunnossa.


Ainekset:
  • 400 g perunoita
  • 150 g chorizoa
  • oliiviöljyä
  • juustokuminaa
  • 2 kevätsipulia
  • voita
  • 2 kananmunaa
  • tuoretta rucolaa
  • makeaa chilikastiketta
  • 3 salottisipulia
  • tuoretta korianteria
Valmistusohje:
  1. Kuori ja viipaloi perunat ja keitä ne napakan kypsiksi suolavedessä.
  2. Kuori ja viipaloi salottisipulit ja paista ne rapeiksi öljyssä paistinpannulla. Nosta salottisipulit talouspaperin päälle kuivumaan.
  3. Viipaloi chorizo ja paista ne paistinpannulla öljyssä rapeiksi. Mausta juustokuminalla.
  4. Lisää chorizon sekaan kypsät perunat sekä hienonnettu kevätsipuli.
  5. Paista erillisellä pannulla kananmunat voissa.
  6. Kokoa annokset. Nosta lautaselle peruna-makkaraseosta ja lisää päälle huuhdeltu rucola. Lisää annoksen päälle vielä kananmuna sekä ripottele päälle salottisipulia, tuoretta korianteria ja makeaa chilikastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...