Ainekset:
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 porkkanaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl punaista currytahnaa
- 400 g tomaattimurskaa
- 3 dl vettä
- 2 rkl kasvisfondia
- 1 dl punaisia linssejä
- 4 dl kookosmaitoa
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta persiljaa
- Kuori sipulit ja porkkanat. Leikkaa sipuli lohkoiksi, viipaloi valkosipuli ja porkkanat.
- Kuullota sipuleita ja porkkanoita hetki rypsiöljyssä. Lisää currytahna ja jatka kuullottamista. Lisää tomaattimurska, vesi ja kasvisfondi.
- Huuhtele linssit siivilässä ja lisää ne kattilaan. Keitä puoli tuntia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää kookosmaito ja kiehauta. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti